Agenda

‘Op zoek naar interessant vrijwilligerswerk voor een actieve stichting? Help De Vrienden! Belangstelling? Bel onze secretaris 06-13082917.’

Taken en werkzaamheden

De stichting Vrienden van de stad Groningen heeft ongeveer 280 donateurs. De adressen daarvan worden door een administrateur bijgehouden, in samenwerking met de secretaris en de penningmeester. Dat gebeurt bij wijzigingen als verhuizing, afzeggingen of aanmeldingen. Er zijn maanden dat dit slechts een keer in de week gebeurt, de piek in het werk ligt in het najaar en voorjaar bij het verzoek aan de donateurs om hun bijdrage voor het komende jaar te voldoen. De huidige administrateur houdt vanwege zijn leeftijd op korte termijn op met dit werk.

Minimale opleidingsniveau: Ibo/mavo/vmbo

Vaardigheden en kwaliteiten

Kennis van het gebruik van de computer en programma's als Word, Excel en E-mail is noodzakelijk.

lnteressant of leuk aan deze vacature

Je doet ervaring op (of houdt die bij) met het werken met de computer en computerprogramma's. Je kunt mensen omtmoeten die dezelfde belangstelling hebben voor de ontwikkelingen op ruimtelijk gebied in de stad, vooral in de binnenstad. Welke bouwplannen zijn er, hoe gaat het met de toekomstige inrichting van straten en pleinen en hoe gaat Groningen groeien? Je ondersteunt een leuke (en deskundige) groep van mensen met liefde voor Stad.

Extra informatie

Alle bestuursleden zijn vrijwilliger bij de Vrienden en ontvangen hier geen vergoeding voor, dat geldt ook voor deze functie.

Soort vacature: vrijwilligerswerk, Thuiswerk: mogelijk, Voorzieningen: Onkostenvergoeding, Tijdsduur: Voor onbepaalde tijd, Uren per week: Minimaal 1 uur, maximaal 2 uur, Werktijden zelf in te delen? Ja, Locatie Werk: vanuit huis