logo       

 

Groningen, november 2011

 

Bezoek aan het "Cruiseschip"

Aan onze donateurs

Het bestuur van de Vrienden van de Stad Groningen nodigt u uit voor een rondleiding in het 92 meter hoge gebouw achter het Sterrebos dat dit jaar in gebruik is genomen door de Dienst Uitvoering Onderwijs en de Belastingdienst. In de volksmond heeft het de benaming het “Cruiseschip” gekregen.
Voor meer informatie over dit gebouw, zie: www.nieuwbouwkempkensberg.nl

We krijgen uitleg over de architectuur en het gebruik van dit innovatief en duurzaam kantoor- gebouw en brengen onder meer een bezoek aan de Stadskamer, dat is de hoogste (24ste) verdieping.

Datum: vrijdag 27 januari 2012
Tijd: 16.00 uur tot 18.00 uur. S.v.p. op tijd aanwezig zijn.
Plaats: Kempkensberg 12 , Groningen.

U kunt zich aanmelden door onderstaande strook(* in te vullen en vóór 12 december a.s. te zenden aan: J.van der Laan, Quintuslaan 25, 9722 RT Groningen, (tel. 050-5259626) of deze volledig ingevuld te e-mailen naar: d.j.v.d.laan@kpnplanet.nl

Er kunnen 40 personen aan deze rondleiding deelnemen. Bij over-aanmelding zal voor deelneming worden geloot. Voor 25 december a.s. krijgt u bericht of u bent ingeloot. Aan uitgelote donateurs hoop ik dan een tweede rondleiding aan te kunnen bieden.
Indien u als ingelote deelnemer naderhand toch verhinderd mocht zijn dan ontvangen wij hiervan graag melding, zodat eventueel een ander in uw plaats zal kunnen meedoen.

Namens het bestuur,
J. van der Laan,
secretaris.

*) NB Middels de strook uit bulletin nr. 67 kunt u zich aanmelden bij de secretaris. [DOWNLOAD formulier]

 

| VRIENDEN VAN DE STAD GRONINGEN |
| « TERUG | DOSSIERS | ACTUEEL |
Activiteiten archief