logo       

 

Groningen, februari 2011

 

Herhaald bezoek aan het "Cruiseschip"

Aan onze donateurs

Vanwege de grote belangstelling nodigt het bestuur van de Vrienden van de Stad Groningen u nogmaals uit voor een rondleiding in het 92 meter hoge gebouw achter het Sterrebos dat in gebruik is genomen door de Dienst Uitvoering Onderwijs en de Belastingdienst. En dat in de volksmond de benaming het “Cruiseschip” gekregen heeft.
Voor meer informatie over dit gebouw, zie: www.nieuwbouwkempkensberg.nl

Tijdens de rondleiding krijgen we uitleg over de architectuur en het gebruik van dit innovatief en duurzaam kantoorgebouw en brengen we onder meer een bezoek aan de Stadskamer, dat is de hoogste (24ste) verdieping.

Datum: vrijdag 20 april 2012
Tijd: 16.00 uur tot 18.00 uur. S.v.p. op tijd aanwezig zijn. ID-bewijs meenemen.
Plaats: Kempkensberg 12 , Groningen.

U kunt zich aanmelden door onderstaande strook(* in te vullen en vóór 12 maart a.s. te zenden aan: J.van der Laan, Quintuslaan 25, 9722 RT Groningen, (tel. 050-5259626) of deze volledig ingevuld te
e-mailen naar: d.j.v.d.laan@kpnplanet.nl

Er kunnen 40 personen aan deze rondleiding deelnemen. Bij over-aanmelding zal voor deelneming worden geloot. Voor 31 maart a.s. krijgt u bericht of u bent ingeloot.
Indien u als ingelote deelnemer naderhand toch verhinderd mocht zijn dan ontvangen wij hiervan graag melding, zodat eventueel een ander in uw plaats zal kunnen meedoen.

Namens het bestuur,
J. van der Laan,
secretaris.

*) NB Middels de strook uit bulletin nr. 68 kunt u zich aanmelden bij de secretaris. [DOWNLOAD formulier]

 

| VRIENDEN VAN DE STAD GRONINGEN |
| « TERUG | DOSSIERS | ACTUEEL |
Activiteiten archief