Agenda__vrijdag 14 maart 2014

logo       

 

 


Groningen, februari 2014

Aan onze donateurs

 

Uitnodiging

Momenteel wordt op het CiBoGa terrein een bijzonder gebouw neergezet op basis van de 3D gevormde scheepsbouwtechniek van Centraalstaal: het Infoversum.
Het betreft het eerste full-dome in Nederland. Projectie vindt plaats in een bol van 20 m. doorsnede. Het gebouw is bedoeld voor kunst, wetenschap, cultuur en business en is een initiatief van Edwin A. Valentijn, hoogleraar Sterrenkunde aan het Kapteyninstituut. In het vorige nummer van het Vriendenbulletin hebt u een interview kunnen lezen met de architect van het gebouw: Jack van der Palen (artikel: Het Infoversum, de nieuwe icoon van de stad?)

Het is ons gelukt dit bijzondere project te gaan bezichtigen. We zullen op de bouwplaats op het Ebbingekwartier worden ontvangen en rondgeleid door Jack van der Palen.

Datum: 14 maart, 15.00 uur.
We komen op de bouwplaats bijeen.

Aanmelden uiterlijk 7 maart!
De capaciteit van de rondleiding is beperkt, daarom moet u zich aanmelden. Volgorde van binnenkomst van de aanmelding is voor ons richtlijn. Mochten er teveel inschrijvingen zijn dan proberen wij een extra bezichtiging te regelen.
Als u zich hebt aangemeld geldt: geen bericht goed bericht.

U kunt zich aanmelden per mail bij thomas.sleyfer@planet.nl of door een briefje te sturen aan: T. Sleyfer, Wilhelminalaan 9, 9752LL Haren.

Geeft u daarbij aan met hoeveel personen u komt!!!

| VRIENDEN VAN DE STAD GRONINGEN |
| « TERUG | DOSSIERS | ACTUEEL |
Activiteiten uitnodiging